diumenge, 16 de desembre del 2007

Ryan Air y sus alegres azafatas

Ahir un amic em va comentar que les hostesses de Ryan Air havien fet un dels ja habituals calendaris amb poca roba. El podeu veure aquí junt amb uns comentaris força divertits.

Resulta que ja ha aparegut una associació (anomenada FACUA) que ha demanat la retirada immediata del calendari, ja que el considera sexista i denigrant pels seus treballadors.

Començo a estar fart de que se'ns digui què és denigrant o no. Unes noies en bikini están denigrades? Collons, a la platja la gent deu anar-hi forçada i amb tristesa! Les noies no ensenyen res (llàstima!), segurament ho han fet voluntàriament i fins i tot les seves mares hi deuen estar d'acord! Què més volen els de la FACUA??? Si, juntament amb el calendari de les hostesses aparegués un d'hostessos arreglaria el problema?

Segurament tenen enveja perquè elles (en el cas de ser dones) trencarien l'objectiu de la càmera o petarien els bikinis, o ells (en el cas de ser homes) les voldrien per mullers o si més no beneficiàr-se-les.

Per què no s'ocupen de que els nens no vegin budells, ganivetades i bofetades a l'hora de dinar? Per què no s'ocupen de l'assasinat al periodisme que es fa a la COPE cada dia? Per què no miren el que les seves filles fan el cap de setmana i deixen les filles dels demés que es despullin si els hi ve en gana?

De veritat, a qui ofengui aquest calendari que s'ho façi mirar.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ben dit, jo també n'estic fins als.... de tant d'extremisme.
Ara m'has fet pensar en una cosa que em va passar fa uns dies. Fa dos dissabtes mentre esmorzava llegeixo al diari: associacions de veïns de Regensburg (on visc) estan indignats per la il.lumunació nadalenca d'un dels edificis més emblematics de la ciutat (foto:http://www.mittelbayerische.de/nachrichten/region/regensburg/online/artikel/wie_viel_rotlicht_vertraegt_da/165501/wie_viel_rotlicht_vertraegt_da.html)
perque es veu que els sembla que es un prostíbul (i antigament es veu q aquest carrer era conegut per això, tot i que ara es un dels carrers de botigues del centre històric).
Bé, al mateix dia, vaig a IKEA a comprar llums de Nadal per penjar a la finestra, les volia vermelles, perque queden bé amb la decoració del menjador, n'oferien de liles, blanques, verdes, grogues, blaves i vermelles. I, quines s'havien esgotat precisament? Les vermelles.... a la mateixa ciutat on posen el crit al cel perque les finestres de l'Andreastadel (l'edifici en qüestió) tenen llumetes d'aquest color....
En fi, es lo mateix q les noies en biquini, aquests de la FACUA es queixen i probablement les seves filles fan top less a la platja...
Que cadascú s'ocupi de casa seva i deixi q els demés es despullin, posin llums vermells i que fotin el q vulguin, mentre no facin mal a ningú.

Anònim ha dit...

http://www.mittelbayerische.de/nachrichten/
region/regensburg/online/artikel/wie_viel_
rotlicht_vertraegt_da/165501/wie_viel_rotl
icht_vertraegt_da.html

Ups....es q no es veu el link al post anterior.