dijous, 3 de juny del 2010

Israel

Poc més es pot afegir al que ja s'ha dit sobre Israel. O potser sí.

És difícil trobar un estat que es declari demòcrata i visqui més al marge de qualsevol tipus de dret, ja sigui internacional o elemental.

És difícil trobar un estat que se suposa avançat que tingui uns raonaments tant prehistòrics. És evident que el seu estatus d'avançat rau en la prosperitat econòmica, ja que la prosperitat moral és inexistent.

És difícil trobar un estat que faci servir el seu patiment passat per provocar-ne un d'equivalent sobre qui decideix unilateralment que se'l mereix.

Quan ens deixaran de fer llàstima els jueus? Ja sé que l'holocaust va ser quelcom realment greu i abominable però, servirà de justificació de forma infinita?

"Ara està de moda ser anti-Israel", diuen uns. "Ets un antisemita", diuen altres.

Als primers dir-los que prefereixo estar a la moda que intentar entendre i/o defensar un poble que es considera l'escollit en base a un llibrot més vell que l'anar a peu i que no diu més que bajenades (en conjunt). Als segons dir-los que a mi si són jueus o marcians tant se me'n fot, però de sobrats i pujadets el món n'és prou ple com per haver-ne d'aguantar uns (altres) que a sobre no tenen cap problema en matar qui se'ls posi per davant.