diumenge, 30 de setembre del 2007

Un més a la família

En Max-Jordi té 2 dies.
Ell és el fill de la Mireia (la germana de l'Alba que viu a Alemanya) i l'Alexander (el seu marit). El tiu mesura 55cm i ha pesat al nèixer 4.5 kg!! És el futur Nowitzki...

Tenir fills a Alemanya mola. Fins a 25.000 euros per fill, llargues baixes també per paternitat, guarderia assegurada i més coses que no recordo...
És clar que ho fan perquè la població s'està envellint més ràpid que el dolent d'Indiana Jones y la Última Cruzada (el paio que beu el Grial equivocat), així que temen que el sistema de pensions acabi petant tard o d'hora i no saben què empescar-se per a solucionar-ho.
A Espanya està passant tres quarts del mateix, i si no fos per la immigració, ja hauria petat...

Sigui com sigui, Max, et destigo el millor dels futurs, ens coneixerem en breu!

1 comentari:

Anònim ha dit...

jeje, un tros de nen, 4,5kg!No conec a la Mireia ni a l'Alexander, pero: Herzlichen Glückwunsch!
Jordi es molt bonic, pero espero que li diguin Max a Alemanya, que sino ja em puc imaginar com el re-batejaran: ioadi ;-).
Si, tens rao que el tema nens esta millor aqui (aqui=Alemanya), pero tot i aixi la taxa de natalitat es baixissima, 1.3 per parella vaig sentir fa poc a les noticies. Em penso que el tema de no tenir nens no depen tant dels diners que costen, sino de que cada cop la gent es torna mes egoista i vol viure la vida sense tenir una coseta petitona que depen totalment de tu i per la qual has de renunciar a fer coses que abans feies.
En fi, es un tema complicat aquest.