dimarts, 2 d’octubre del 2007

Uuufffff...

Finalment ha sortit la resolució (encara provisional) de les beques UPC i...me l'han donat!!
Uf, quina tranquilitat! Ara falta esperar la resolució definitiva i, sobretot, el dia que començo a cobrar!! M'acabo d'assegurar 4 anys de mileurista...i estic content!!
Formalment ara sóc becari doctorand del Centre de Sensors, Instrumentació i Sistemes (CD6), de la UPC de Terrassa.

Ho celebrarem el dia del meu primer sou, d'acord companys?

4 comentaris:

Anònim ha dit...

El dia que vegis el primer sou al teu compte experimentaràs una bona sensació (la vaig viure fa un mes). Benvigut al mon dels mileuristes!! No es una fortuna...pero es pot viure. Jo ja em conformo, la veritat. Ens paguen per aprendre coses i per (potser) crear, algún dia, alguna cosa de profit. Qui ens ho hauria dit, eh, Nietz, que algú ens voldría? Tant queixar-nos mentre estudiavem...

Nietz ha dit...

Només et paguen 1000 euros a Alemanya! Quines rates, no?

Els que ens han agafat encara no saben ben bé el que han fet...

Anònim ha dit...

jeje, 1000 i poquet pico (pero es "teoricament" un contracte de mitja jornada, tot i que a la pràctica treballo tant com tingui ganes, es a dir, el doble).
Com ja vaig dir al forum del bit, el que pagues a l'estat es molt (a mi uns 500 euros entre seguros i jubilacions i no se quines histories més). Espero que després ho rebi en serveis...
Apali, ens veiem, per aquest món virtual.

Mr. Di ha dit...

No hi ha res com apendre a viure de l'estat!!! I es que ja ho diuen ja, qui no té una beca és perqué no vol!! Tu diu un que ara comença a viure de l'INEM!!
Enhorabona!!!