dimarts, 29 d’abril del 2008

Wazzup my main man?? Check it!

Atlanta va guanyar el tercer partit de la sèrie Boston Celtics-Atlanta Hawks (ara ja van 2-2). Al final del partit, podríem fins i tot dir que van torejar els Celtics, cosa que no va sentar gens bé a Paul Pierce.

Aquest, va acabar fent un gest al més pur estil gangsta Ali G "Keep it real" al rookie Al Horford. Amb tot, multa de 25.000$ per en Pierce, per fer gestos més propis d'una banda urbana que d'un jugador de bàsquet.

Jutjeu vosaltres mateixos:
Pierce throws sign to Horford

Tots sabem que molts dels jugadors de color (i alguns blancs també) de la NBA venen de barris súper-deprimits de les grans i petites ciutats dels EEUU, així que potser és normal que, a vegades, els hi surti la vena gangsta.

El que és segur, és que al Paul Pierce li rellisca força una sanció de 25.000$. Només es preocuparia si aquesta fos de 25.000.000$, o bé de 250 partits sense jugar. Serà, presuntament, un gangsta, però de pobre no en té res el tio!

És cert que el David Stern ha fet esfroços per esborrar l'estètica barriobajera dels estadis de la NBA: prohibit escoltar música amb auriculars, tothom amb traje, res de piercings, vaja, un complert codi de conducta i vestimenta.

Però ... aunque la mona se vista de seda, mona se queda!

Per finalitzar, no us perdeu l'entrevista de l'Ali G al matrimoni Beckham, us dic que potser canvieu la opinió de la Posh!
Ali G interviews Posh Spice and Beckham