dilluns, 1 de març del 2010

Dinitrotolueno i altres estupideses siderals

Hi ha bars on només tenen El Mundo. Segurament seria una raó per no tornar-hi, però no és d'això que volia parlar...

El dia 21 de febrer el diari del Pedro J. va publicar una "reveladora notícia" sobre l'aparició de Dinitrotoluè a les restes d'explosius del trens de l'11-M.

Apareixen aquí i allà experts en explosius i en cromatografia de gasos. Molts d'ells no tenen la secundària, però s'han llegit de "cabo a rabo" els articles d'El Mundo o Libertad Digital i es veuen amb cor de discutir si el Titadyn té un o altre component, o d'argumentar les diferències entre la Goma 2 EC i la Goma 2 ECO. Jo no les sé, però tampoc volia parlar d'això...

El Mundo no s'atreveix a insinuar les implicacions de la seva aportació. Perquè sap que són nul·les. Un vídeo tallat aquí i alla no pot tirar enrere la sentencia d'un tribunal. I ho saben. Però no perden la oportunitat d'atiar les flames i generar una confusió dantesca. Sense dir-ho (tonto, el que se'n diu tonto no és en Pedro J.) volen donar a entrendre que darrere dels atemptats estava ETA. Només faltava que diguessin: "creemos que presuntamente fue ETA". Si són tant llestos i demòcrates: que ho declarin clarament i sense subterfugis.

S'atreveixen a dir però, que aquest vídeo refuta la sentencia, cosa extremadament greu que algú s'hauria d'encarregar de perseguir.

I és que elements com en Pedro J., en Losantos, Luis Pino i gentussa similar, apreten els collons de la llibretat d'expressió fins castrar-la completament.

La meva llibertat d'expressió em porta a ENGEGAR-LOS A LA MERDA.