dijous, 11 de novembre del 2010

Assignia Manresa: ara o mai

El Manresa està fotut. Té un greu problema de joc interior, ja que el seu 5 titular (Brian Cusworth) està lesionat i no queda clar si tornarà quan es recuperi.

Les alternatives interiors passen per 3 falsos interiors: Lewis, Majstorovic i Slokar. Lewis té 41 anys i està clarament a l'ocàs de la seva carrera ACB, i tot i així encara sort que hi és... Slokar és tovíssim, no entra al rebot (ni defensiu ni ofensiu) i, tot i que no té mala mà, llença massa i evita el contacte. Jo me'n desfaria. Majstorovic sembla que tingui més energia, però no ha confirmat el que s'esperava d'ell.

No puc oblidar-me de l'únic 5 de la plantilla: Alfons Alzamora. Quan massa sovint el millor jugador de l'equip és ell, és indicatiu que quelcom no acaba de funcionar. L'Alfons és un bon batallador, sempre disposat, però no té la capacitat tècnica ni anotadora per posar-se un equip a les seves esquenes.

Capítol a part pel segon base: Dani López. És simple: no té nivell ACB.

Equip directiu de l'Assigina, entenc que esteu amb un ull al mercat i que no us descubriré res però: en Martin Rancik es queda sense equip, ja que Marcus Haislip ja s'ha recuperat i tornarà a les files del Caja Laboral. És una oportunitat única. Crec que en Rancik tindrà moltes pretendents, així que us haureu de moure ràpid. És el jugador interior que necessiteu.

Ara, o mai.