dimecres, 26 de setembre del 2007

Endavant i endarrere

Què m'he de mirar? Una feina que m'ompli, o una de ben pagada? Són incompatibles els dos aspectes? Què és una feina ben pagada? Quines condicions es requereixen per a considerar que reps un bon sou? Com no, la resposta tant sols la sap el vent.
Porto temps pensant si vaig fer malament de refusar una feina perquè no m'agradava el que hi havia de fer...què difícil és pendre decisions i què fàcil és mirar enrere i creure que et vas equivocar...però ni tant sols sé on em portarà la direcció que he agafat ara.
Ric no em faré, si tot va bé obtindré una beca aquest divendres per uns 1100 eurakas al mes. Si em retenen un 15% em suicidaré. Però sembla que la retenció en període de beca és d'un 2% (uns 20 euros mensuals). Algú ho sap del cert?
Hauria de deixar de mirar enrere - "agua pasada no mueve molino", diuen. Miraré ENDAVANT.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

endavant nietz, endavant!

Els diners arribaran, comencis com comencis el camí.

Els teus passos són encertats petit saltamontes.

llarga vida al teu blog!

mars

Anònim ha dit...

Hola Nietz,
mira, millor fer alguna cosa que t'agradi, encara que cobris menys. Al cap i a la fi, a la feina t'hi passaras probablement més d'un terç del dia. I que vols que et digui, estar tantes hores fent alguna cosa que no et motiva, em penso que no ho recompensa el tenir un millor sou.
Aixi que molta sort en el teu nou camí!
jude