divendres, 28 de setembre del 2007

Malalts




Però heu vist quins malalts? Què guanyen aquests cremant fotos gegants?
Jo no és que estigui massa a favor de la monarquia però, aquest xaval encaputxat a lo ninja-català no seria millor que agafés un llibre?
Em pregunto si em sabria justificar (en un to de veu relaxat) la seva actitud. O si només diria:
-VISCA CATALUNYA!
-LLIURE! - crida el seu company de rastes.

A més, això ha passat a la Facultat de Física, la meva facultat! Quina vergonya...crema les fotos al pati de casa teva, ruc! Pots entendre que no tots pensem com tu, tros de ninja estelat consumit pel ressentiment i la més gran de les ignoràncies?

I com em digui que jo no sóc un bon català - i tota la basura que segueix habitualment a aquests raonaments - l'agafo i el tiro del pont de Besalú (màxima expressió del catalanisme)! Com a mínim així tindrà una mort quadri-barrada tot pensant amb el Guifré el Pilós tacant el seu escut daurat...a cagar, home!

I res, acabo el meu irat escrit convidant al Jackie Chan català a una marató de comprensió lectora i lectura en veu alta, per comprovar com li han afectat les xibeques i la maria recent collida al seu cervell pseudo-comunista i inert.

3 comentaris:

ripero ha dit...

vergonya fa...

Mr. Di ha dit...

Ai nietz
no deixis que aquests ninjes t'fectin...masses hores davant la televisió veient les tortugues ninjes, en català, és clar!
Per cert, algú s'ha fixat que la foto que cremen no s'asembla al rei? No podrien agafar una més similar?Posats a cremar que no hi hagi confusions...

Nietz ha dit...

Sembla ser que el Jackie Chan va escollir un dibuix on el rei surt de cap per avall, simbolitzant la caiguda de la monarquia...
Qui deu ser l'Splinter d'aquesta gent...?