dijous, 24 de gener del 2008

Ja és oficial

Sí amics, ja està decidit i comunicat. Canvio de feina. Entro de ple al mercat laboral: horari de 9 a 18, contracte, IRPF i aquestes coses.

És curiós, però seguiré treballant a Terrassa, aproximadament a 1.5 km d'on sóc ara. Ni fet expressament, tu!

Tot i que em sap greu deixar els companys ara que començava a estar adaptat, tinc moltes ganes de començar la nova feina. Té molt bona pinta i crec que puc apendre moltíssim en un camp que m'interessa: la gestió de projectes d'innovació.

La Física i la recerca quedaran en un segon pla, almenys jo no en seré l'executor, tot i que les tindré a prop. Però aquest era un punt necessari, crec que jo no estic fet per feines de laboratori...

Quien la sigue, la consigue!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Increible!Fa un milisegon acabo d'escriure al post anterior demanant una pista...i actualitzo per veure el q he escrit i veig que ja m'escrius la resposta...jeje, això es telepatia!
Be, enhorabona per la nova feina, se com et senties, de vegades em pregunto el mateix...no perque no m'agradi el que faig, sino pq penso q podria ser mes util en alguna cosa com la que faras tu ara i perque potser algu faria millor la meva feina...
En fi, que vagi molt be!!

Mr. Di ha dit...

nano!
lo teu és de record... quantes feines i entrevistes en tan poc temsp...la veritat és difícil seguir.te.
Bé m'alegro que aquest canvi t'animi...
et desitjo bonaventura en aquest nou camí.
Petons!
I si t'avorreixes i tens una estona mira aquest video:
http://www.youtube.com/watch?v=toTT1MVc-mU