dimecres, 22 de desembre del 2010

Tribunal Suprem: ja n'hi ha prou

Pensava que la Justícia estava saturada amb els assumptes del dia a dia. Però sembla que no, ja que té temps per dedicar-se a qüestionar realitats que funcionen.

La immersió linguística funciona. La prova és que els alumnes catalans tenen el mateix nivell de castellà que a Valladolid, Cáceres o Vigo.

El futur del català és la desaparició si no es protegeix adequadament davant la llengua CLARAMENT dominant com és el castellà. Qualsevol altra situació deixa el català indefens i sense possibilitat. A més, estem davant d'un cas de terrorisme pedagògic, ja que si es cumplís la sentència la seva consequència seria la disminució de la qualitat de l'ensenyament del català.

Tribunal Suprem, dedica't a les coses que s'han d'arreglar i deixa les que ja funcionen que ho segueixin fent. Començo a fartar-me de pagar el sou a funcionaris que dediquen el seu temps a fotre patades als catalans sense dissimular. Què més hem de fer a banda de contribuir amb el 20% del PIB de tot l'estat? Potser s'haurien de preocupar que a Extremadura parlin millor el castellà, que potser els ajuda a fer quelcom de profit.

I per cert, a València que?? Allà hi ha problemes per escolaritzar-se en valencià. Que no faràs res puto Tribunal Suprem?